Clairvoyant Zoneterapi

Jeg kombinerer Zoneterapi med clairvoyance.

Som 22-årig tog jeg uddannelsen som zoneterapeut ved FDZ skolen i Aalbæk. Jeg fandt allerede dengang ud af, at mine behandlinger var virkningsfulde, men det er først sidenhen at jeg er blevet bevidst om at det, udover håndelaget, hænger sammen med den sensitivitet jeg er født med, og til stadighed udvikler.

Min måde at behandle med zoneterapi på er min egen, og kombinationen af zoneterapi og clairvoyance er kommet til, som den naturligste ting.
I mine behandlinger arbejder jeg ud fra et holistisk grundsyn som omfatter krop, sjæl, psyke og ånd som en levende og bevægelig helhed der er energimæssigt forbundet og har en stærk indvirkning på hinanden.

Min måde at behandle på er unik i den forstand, at jeg ikke blot går ind i fysikken og læser om skavanker og tilstande, men laver en reel clairvoyant læsning om og omkring ”hele” dig mens jeg behandler.

Dette gør, at både behandling og læsning understøtter og forstærker hinanden gensidigt.
Således bliver de blokeringer der måtte sidde fysisk, bearbejdet med zoneterapien og dette påvirker dermed den psykiske del af dig – og omvendt.

Zoneterapien er ligeledes en omsorgsgivende behandling, som gør at man bliver afspændt og lettere kan rumme sig selv og sin udvikling, både fysisk og psykisk.
Jeg tager altid udgangspunkt i hvem du er og hvor du står, når vi indleder en behandling og/eller et forløb.

Derfor foregår behandlingerne i samarbejde med dig, og det gælder til stadighed at man uanset hvad, har og tager ansvar for sit eget liv.

Vi flytter os kun for alvor, når vi selv har ønsket om det. Og vi kan ikke forandre verden uden at flytte os selv.

Nogle forandringer er påkrævet af omgivelserne, og så er vi tvunget til forandringen.
Da gælder det ofte om at få det bedste ud af situationen og se de muligheder der ligger foran os, i et nyt perspektiv

OBS: Jeg appellerer til, at du undgår at bære parfumerede produkter (såsom parfume, creme, hårprodukter eller barbersprit) i klinikken af hensyn til parfumeallergi. Tak. 

 

 

Lukket for kommentarer.