Retræte

Ud over min uddannelse, ”Med Hjertet I Hånden” afholder jeg retræter af 2 dages varighed.
En retræte er for dig, der vil arbejde med dig selv.

Hovedtemaet for en retræte hos mig, er hjertekontakt og dét at være i hjertet.

Jeg arbejder konkret og i dybden med alt hvad jeg rører ved, og det er derfra jeg videreformidler til dig. Mit motto er, at virkeligheden altid overgår fantasien.

Jeg har gennem årene hørt utallige gange, at  ”Du skal være i dit hjerte” fra alverdens alternative rådgivere og andet godtfolk. Det har været et romantisk kliche agtigt svar, som har været nemt at sige og svært at gøre. I mange år anede jeg ikke hvordan man gjorde, når man mærkede hjertet.
Derfor har jeg udforsket hvad dette betyder i praksis. Og fundet ud af, at der ikke er spor romantik over den tilstand.

For at være i hjertet skal man kunne være i kroppen, for det er dér hjertet sidder.

For at få bevidstheden ned i kroppen, kræver det ro, langsomhed og jordforbindelse og en vis mængde stilhed.

Når vi er i kroppen, kommer vi pludselig i kontakt med os selv, under overfladen. Og så er det, at vi kan finde guld i gemmerne, den ro, vi længes efter, eller en måde at se os selv på som vi har glemt. Det er også her, intuitionen og mavefornemmelser er.

Det arbejder vi med under et retræteophold gennem meditation og bevidsthedstræning.

Mange af os lever et liv, hvor vi først og fremmest er i det mentale felt, eller det vi også kunne kalde ”oppe i hovedet”. Det ligger ikke lige til højrebenet i den måde vores arbejdskultur er skruet sammen på, at vi skal have kroppen, følelserne, og dermed os selv med. Hverdagen for de fleste er fyldt med udenoms støj, stress , præstationsbehov og mental styring – for bare at nævne noget af det, der ligger i en almindelig dag. På denne retræte, har du muligheden for at stå ud af hurtigheden og støjen, og mærke dig selv. Du får konkrete og brugbare værktøjer til at tage med hjem og bruge i dit hverdagsliv.

Der vil være mulighed for også at lave briksarbejde, pendulering, healing, spørgsmål og samtale om emner som spiritualitet, tro, oplevelser, det at være menneske og deling af oplevelser.

Du kan også arrangere en retræte, så kommer jeg til jer. I kan være 6-10 deltagere. Prisen justeres efter mine kørte kilometer og overnatning.
Jeg kommer i hele landet.

Grundprisen for deltagelse u/overnatning og forplejning for jer eller mig er 1600,-

Jeg arrangerer af og til en retræte inklusiv forplejning og overnatning.
Hold øje med Facebook eller min hjemmeside, eller kontakt mig for oplysninger om tidspunkter for dette.

Retræter foregår i min klinik nær Skive.
Kommer du langvejs fra, er der overnatningsmuligheder omkring Skive
– søg f.eks på Bed&Breakfast.

Lukket for kommentarer.