KranioSakral Terapi – KST

Jeg er uddannet Biomekanisk KranioSakralTerapeut ved Stanley Rosenberg Instituttet, og jeg har valgt også at bevæge mig i en anden KranioSakral retning. Nemlig den man betegner som Biodynamic Cranial Touch, også kaldet Stillness. Og der fortsætter jeg på en uendelig færd.

Der er tre fundamentale typer eller grene indenfor KranioSakral “verdenen” – nemlig
-Den Biomekaniske model
-Den Funktionelle model
-Den biodynamiske model eller Biodynamics

Hvor den Biomekaniske tilgang er meget direkte behandling på læsioner, låsninger og traumer, bygger Biodynamics på principper som f.eks Fulcrums og Tides. Her arbejder behandleren med korrektioner i de dybere underliggende rytmer (Tides), hvor den mekaniske behandling peger mod, at det er behandleren der får tingene til at ske i det øverste, synlige og det umiddelbart tilgængelige lag hos klienten. BCT/Sillness Touch skiller sig markant ud fra de andre KST grene. Derfor har Stillness Touch sin egen side hos mig.

KranioSakral behandling (Både Biomekanisk KST og Biodynamics) kan have målrettet, positiv effekt på et utal af skavanker og symptomer/sygdomsbilleder, bl.a:

-fysiske og psykiske traumer (slag, brud og fødselstraumer/læsioner, også hos babyer og børn)
-chok
-smerter
-ryg/nakke og skulderproblemer
-andre problemer i bevægeapparatet
-hovedpiner
-hjernerystelse
-piskesmæld
-ubalancer i kredsløb
-spændinger
-fordøjelsesproblemer
-issues der har med stresstilstande at gøre (dårlig søvn, eksem, uregelmæssig/besværet vejrtrækning, etc)…. Listen er lang

Behandlingerne hjælper kroppen i balance, og mange opleve at falde i søvn, eller komme ”helt ned” i gear og i dyb afspænding under en behandling.
Bindevævsteknik og arbejde med arvæv, kan være en integreret del af begge behandlingsformer.

OBS: Jeg appellerer til, at du undgår at bære parfumerede produkter (såsom parfume, creme, hårprodukter eller barbersprit) i klinikken af hensyn til parfumeallergi. 

Lukket for kommentarer.