Behandlingsforløb

-Forløb med bevidsthedsarbejde og udvikling, gennem krop, sjæl og psyke.

Udsprunget af mit arbejde i klinikken gennem de sidste mange år, og et langt levet arbejdsliv med krævet indsigt i mennesker, kom tilskyndelsen til at lave forløb.
Jeg har erfaring med forskellige måder til at løsne en en tilstand og komme videre så man selv kan følge med, og at finde det rette værktøj til rette tid og sted, bl.a. Coahing, Clairvoyance, Meditation, Pendulering, Bach’s blomstermedicin, Zoneterapi, KranioSakral Terapi og BCA sessioner. Nogle tiltag refererer til den fysiske krop, andre mere til sind og psyke. For mig hænger krop, sind og psyke sammen som lag i os mennesker, og det ene påvirker det andet. Jeg arbejder med andre ord med og omkring hele mennesket.
Jeg har tilegnet mig temmelig megen viden gennem mit liv, arbejdsliv og uddannelser, og har derfor mange ressourcer at trække på, i forhold til lige præcis dit behov.

Derfor tilbyder jeg at du kan komme i forløb hos mig hvor vi, ved første møde sammen tilrettelægger indholdet af forløbet på baggrund af hvad du gerne vil have ud af det, og hvor du selv er med til at bestemme hvor lang tid der skal gå mellem vores møder.
Det vil være relevant at vælge et forløb, hvis:

-Du vil arbejde dybt med dig selv og din bevidsthed, på flere planer.
-Du synes du bøvler med at være gået lidt i stå
-Du gerne vil udleve potentialer
-Du vil finde hjem til dig selv og lære dig selv at kende
-Du gerne vil skifte tilstand og forandre – på balanceret vis
-Du har gammelt stof du gerne vil have bearbejdet og komme videre
-Du gerne vil løfte dig ud af en situation

 

Man skal påregne hjemmearbejde.

Forløbet indeholder 5 sessioner á 2 – 3 timers varighed.
Pris: 3500 kr.
Du tegner dig for hele forløbet ved bestilling.

Lukket for kommentarer.