Healingsuddannelse

Velkommen til ”Med Hjertet I Hånden”

-Lær at heale bevidst
-Få dig selv på plads og find din naturlige vej
-Forstå spirituelle begreber

Efter lang tid på tegnebrættet, har jeg nu sammensat en uddannelse med fokus på Healing, gennem “hands on”, meditation og egenforståelse. Uddannelsen er seriøs, praksisorienteret, jordnær, grundig, og fokuserer på din dannelse som healer, og din evne til at arbejde med mennesker. Her lægges vægt på kvalitet fremfor kvantitet.

Jeg har, i flere år, haft tilskyndelsen til at undervise, og gå i dybden med hvad healing er i praksis og i sin grundsubstans. Både på Med Hjertet I Hånden Mentor og på holduddannelsen øver du dig i at navigere i dit eget og det fælles felt; Vi udforsker spirituelle emner ved f.eks at gå bagom og undersøge oprindelser; Hvor kommer alt det der bliver talt om i branchen, fra? Vi bruger meditation og bevidsthedstræning til at gå i dybden med os selv og emnerne, og vi går i dybden med hvad det egentlig vil sige at være et menneske af kød og blod. Dette vil dig et solidt fundament, når du finder ind i din egen vej.

Jeg har snart 40 år som behandler bag mig, og med de mange års erfaring i branchen og viden om hvad der skal til for at være en god behandler, lukker jeg nu op for posen og deler ud af min viden. Uddannelsen består af 170 timers undervisning, og afsluttende eksamen. Her går vi “ind og ned” frem for “ud og op” og checker vores egentilstand før vi gør os kloge på de andres. Det kræver noget af os, at arbejde med mennesker; Blandt andet, at vi kan gå i dybden med os selv.

Ud over hold uddannelsen, kan du vælge et mentorforløb. Det er et intensivt, kortere forløb hvor vi arbejder enten én til én, eller med maximum 4 på et hold. Mentorforløbet strækker sig over 60 timer over et år. 
Læs mere om pris, tidspunkter og indhold, ved at klikke på billedet øverst til højre på siden.

Med Hjertet I Hånden,
Helle Charlotte.

Lukket for kommentarer.