Clairvoyant Krystalkugle læsning

NYHED
Som noget nyt laver jeg også krystalkuglelæsninger online. Det foregår på video gennem Messenger/Facebook og på samme vis som en “almindelig” læsning. Pris og tid er det samme. Vi aftaler nærmere når du kontakter mig. 

Jeg har siden 2002 arbejdet bevidst med clairvoyance, og siden 2015 har jeg brugt min krystalkugle som redskab i sessionerne. At læse i krystalkugle, er ikke noget man “bare” gør. Det har krævet træning og justeringer indad i mig selv. Jeg har fysisk klarsyn i kuglen, når jeg læser dig.

Mange bliver fascineret af kuglen, forståeligt nok. Jeg har erfaret, at den ikke “bare” er et redskab som f.eks kort og andre inspirationskilder.

Jeg er født clairvoyant, og har været beriget med en fantastisk mentor som uselvisk har vejledt mig og støttet mig igennem min proces med at få styr på evnerne.

Herunder giver jeg en lille forklaring omkring betydningen af begrebet Clairvoyance.

Clairvoyance betyder klarsyn.
Klarsyn er, når man opfanger ting, som umiddelbart ikke kan ses omkring et menneske – med det blotte øje.

Klarsyn kan deles op i fem punkter:
*Clairvoyance: fysisk syn
*Clairvoince: fysisk hørelse
*Clairsenience: fysisk følelse
*Clairaroma: fysisk lugtesans
*Clairgustus: fysisk smagssans

Jeg har både fysisk syn, fysisk hørelse og fysisk følelse, når jeg læser dig. Lugtesans og smagssans optræder sjældent for mig i en læsning, men det sker af og til.

I en læsning, vil det ikke nødvendigvis være et billede af skæbnen der tegner sig, men jeg kan komme omkring fortid, nutid eller fremtid. Fortiden spiller ofte en rolle i hentning af selvforståelse. Fremtiden ligger så godt som altid, som muligheder man kan vælge, eller vælge fra. Ligesom vi alle har ansvaret for vore egne valg.

Hver læsning er individuel – ikke to er ens. Læsningens forløb afhænger af dig, der har valgt at sætte dig i min stol. Min erfaring er, at mange bruger Clairvoyancen som rådgivning, i forhold til at få belyst problemstillinger og spørgsmål om det der foregår i livet. -Som et par neutrale øjne der ser tingene udefra. Jeg læser og rådgiver jordnært og konkret.

Jeg arbejder kun med afdødekontakt og medieskab, når det kommer naturligt og af sig selv, og derfor er relevant i en session. Læs iøvrigt mit indlæg om clairvoyance i min tænketank – Klik her for at læse 

Jeg tilbyder også selskabslæsninger – læs mere her

Lukket for kommentarer.