Er jeg spirituel? Er jeg særlig? Er jeg Englemenneske?……………

Er jeg spirituel? Er jeg særlig? Er jeg Englemenneske? Er jeg i en anden dimension? Hvad er Universet? Hvilken energi er den rigtige? Kan jeg programmere krystaller? Og hvorfor stiller jeg alle de her spørgsmål? I en tid, hvor markedsføringen kører på for fulde gardiner, fordi der bliver flere og flere “alternative” behandlere og endnu flere “alternative” eksperter i mere og mere, undres jeg. Måske synes jeg at iagttage en tendens til at skulle overgå hinanden i at være først med det nyeste påfund, så man kan tiltrække flest mulige kunder. Og være mest aggressiv i sin markedsføring. Styret af de samme markedmekanismer som Dansk Supermarked, bilbranchen og alle de andre der gerne vil sælge. Måske er markedet snart ved at være mættet af fantastiskheder i det alternative. Når man sådan står og kigger, kan man godt komme til at tænke “Hvor langt er folk villige til at gå i deres fortællinger om egne uovertrufne, ofte hjemmestrikkede teorier og fantastiske historier?”

Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv. Har uddannelser i at arbejde med mennesker. Ganske almindelige uddannelser. Den grund jeg står på, består af selvindsigt, etisk og moralsk bevidsthed, og evnen til at reflektere. Indlevelse, omsorgsfuldhed, fasthed, ansvarsfuldhed og empatisk sans. Sådan er jeg født og opdraget. Og uddannet. Og den grund er i min optik nødvendig, når det gælder arbejdet med mennesker. Jeg har også, helt almindeligt, behandlet mennesker, i mit sideløbende virke som zoneterapeut, clairvoyant, KranioSakral Terapeut. Jeg har tonsvis af oplevelser med det okkulte, det mystiske og med det almindelige – som f.eks afdødekontakt. Gør det mig speciel? Nej. Det synes jeg egentlig ikke. Jeg pendulerer og har gjort det siden barnsben. Nå. Jeg har altid samlet sten fra strand og mark. Hvis jeg synes, en sten er smuk eller rar at holde, tager jeg den med. Jeg er ligeglad med om den er programmeret af et rumvæsen eller alternativ ekspert. Jeg har målt jordstråler og vandårer som det naturligste. Nå. Jeg har healet – uden at vide det – hele mit liv. Nå.

For at svare på min egne spørgsmål: Jeg ved ikke om jeg er spirituel, for der findes ingen fælles definition af ordet. Derfor har vi heller ingen fælles forståelse. Derfor giver det ingen mening at bruge det, hvis jeg skal fortælle om mig selv. Og derfor er begrebet taknemmeligt at bruge til at dække alverdens ting ind under.
Hvad er det overhovedet at være særlig nogetsomhelst? At skille sig ud? Den eneste grund til at jeg skulle skille mig ud er, at jeg ikke har for vane at følge mængden blindt.
Måske er det ikke interessant om der findes engle. De er der vel bare, hvis de er. Måske kan man bruge beskrivelserne af engle som et pejlemærke for selvforståelse og egen opførsel overfor andre, og vide, at ligemeget hvilke kort man bruger og trækker i den overflod af kort der efterhånden findes, er de alle et spejl af éns egen underbevidsthed. I forhold til dimensioner; Jeg synes at kunne mærke mange dimensioner på samme sted og tid, så det giver ingen mening for mig at kategorisere dem ud fra en lineær tankegang.
Universet er ikke noget “derude”. Det er lige her. Samlet i os alle og gennem planeten. Når folk taler om “Universet” som noget de takker, er det så det vægtløse rum, hvor kometer brager ind i hinanden eller hvor stjerner fødes eller dør i gigantiske eksplosioner, eller det rum, hvor solen sender dødelige stråler og gasser ud i storme så de ind imellem rammer jordens ionosfære og sætter elektronikken ud af spillet?
Energi er energi. Jeg tror der findes én slags. Den der kan måles fysisk, og som atomfysikere forsker i. Mennesket er selv et elektromagnetisk felt, så længe hjertet slår ihvertfald.
Krystaller er komprimeret, levende materiale. Kan man programmere dem? Det ved jeg ikke. Men så snart en krystal er i et energifelt, tror jeg det tager “farve” af feltet. Så at programmere til andre……. virker det?

Så – måske er jeg ikke så spændende og farvestrålende som andre selviscensatte, forførende personligheder, der kan alt muligt og ved alt om stormestre, engle, taler i romantiserede termer om universet som om det er fyldt med alfer og hvad har vi. Måske ved jeg mere end så mange, men flasher det ikke ved enhver lejlighed for at være særlig og speciel. Jeg følger min egen vej. Jeg arbejder med mennesker. Det gør alle “alternativt orienterede” behandlere. Lige fra håndlæsere, fodlæsere, krystalterapeuter, engleskoler, clairvoyante, medier og så videre og så videre……….. Jeg synes dén “dimension” ofte går tabt og bliver til et appendix i den “alternative” branche. At der er lidt for meget fokus på selv at komme i centrum som fantastisk, fremfor at gå op i hvordan man rent faktisk hjælper andre mennesker. Så det. Hvis du stadig er her, så tusind tak fordi du blev til det sidste.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.